login  |  choose your language     
 
login  |  choose your language     
     
    EN - faq   SE - vanliga frågor
    ES - preguntas frequentes   DK - spørgsmål
    DE - fragen   RU - вопросы и ответы
    FR - questions   PL - pytania i odpowiedzi
    IT - domande frequenti   
   |   erfaring    |   spørgsmål    |   grupper    |   kontakt
Spørgsmål
Untitled Document

Barcelona

Hvor stor er Barcelona?
Der bor omkring 1.6 millioner mennesker i Barcelona centrum, og hvis man inkluderer forstæderne, er der godt 4,2 millioner indbyggere.
 
Hvordan kommer man til Barcelona?
Barcelona er forbundet med alle internationale lufthavne. Fra nogle europæiske byer er der også mulighed for, at tage en turistbus til Barcelona – og selvfølgelig kan man tage med bil eller tog.
 
Hvordan er den offentlige transport?
Den offentlige transport i Barcelona er meget velfungerende; man kan komme rundt overalt med det effektive metrosystem og busserne. Priserne er også meget rimelige.
 
Hvordan er klimaet?
Barcelona har et middelhavsklima, med milde, fugtige vintre, og varme, tørre somre. Barcelona ligger på den Iberiske Halvøs østkyst, så den atlantiske vestenvind kommer ofte ind over Barcelona med lav fugtighed, men uden regn. Nærheden til Atlanterhavet, dets breddegrad og nedbør, er grundene til, at somrene ikke er ligeså tørre som andre middelhavsområder. Hvis du vil vide mere, kan du logge ind på http://en.wikipedia.org/wiki/Barcelona#Climate Information
 

Skole

Hvor kommer de studerende fra?
De studerende kommer til Barcelona fra hele verden: Europa (75%), Amerika og Australia (15%), Asien og Afrika (10%). Kurserne er velegnede for alle. De fleste er universitetsstuderende eller unge professionelle.
 
Er der internet på skolen?
Ja, der er gratis trådløst internet på skolen, og også nogle computere man kan bruge gratis.
 

Kurser

Hvordan ved jeg, om der stadig er ledige pladser?
Vi garanterer ledige pladser hvis vi modtager din tilmelding og depositum mindst 2 uger før dit kursus´ startdato. Hvis du vil starte dit kursus inden for 2 uger, skal du kontakte os for at høre om evt. ledige pladser.
 
Kan jeg vælge at blive 1 uge?
Ja, vi er en af de meget få skoler i Barcelona, som optager studerende på 1 uges-programmer (men du vil få mere ud af dit sprogkursus hvis du bliver længere).
 
Hvornår starter kurset?
Kurset starter mandag, den uge du vælger (med undtagelse af kurser for absolut begyndere, se "kurser"- sektionen for startdatoer).
 
Kan jeg ændre gruppe hvis jeg ikke føler, at niveauet er rigtigt for mig?
Ja, så tager vi en snak med underviseren, og søger den bedste løsning for dig.
 
Får jeg et certifikat?
Ja, på kursets sidste dag, får du et certifikat, som bevis på den tid du har modtaget undervisning, dine fremskridt, og det spanskniveau du har opnået.
 

Lejlighed / værtsfamilie

Hvor langt er der mellem indkvarteringen og skolen?
Det kommer an på. De fleste indkvarteringer er central beliggende, og der er gode forbindelser med bus og metro. Vi bestræber os på, at indkvartere de studerende i gåafstand fra skolen. Alle indkvarteringer ligger maks. 25 minutter fra skolen, enten i gåafstand, eller med offentlig transport.
 
Kan jeg flytte til en anden indkvartering, hvis jeg ikke er tilfreds?
Ja, så længe vi har noget lignende ledigt, og du har en rimelig begrundelse for at ville flytte.
 
Er der vaskemaskine i indkvarteringen?
Ja.
 
Skal jeg selv have sengetøj med, hvis jeg bor i delt lejlighed?
Nej, du får sengetøj udleveret, men du skal selv have håndklæder med.
 
Hvornår kan jeg komme ind på mit værelse, og hvornår skal jeg være ude?
Ankomst er søndag før kursusstart (mandag), og afrejse er lørdag efter kurset er afviklet.
 
Kan jeg ankomme et par dage før mit kursus starter?
Kun i undtagelsestilfælde, og hvis der er ledige værelser. Ihvis der ikke er ledige værelser, kan vi anbefale dig et hostel til de ekstra nætter.
 

Registering

Kan jeg booke til næste uge?
Hvis du vil sikre dig indkvartering og en plads på vores kurser, bør du tilmelde dig senest 2 uger før kursets første dag. Hvis du ønsker at starte inden for 3 uger eller mindre, så kontakt os venligst, så vi kan se om der (er plads – missing translation in English)
 
Hvordan booker jeg et kursus?
Du kan booke ved at klikke på 'Tilmeld nu'- knappen. Følg derefter booking-systemet trin for trin. Du kan ringe til Support mellem 9.00 og 17.30. Eller du kan skrive en e-mail til os, og bede os ringe dig op, på et tidspunkt der passer for dig.
 
Hvordan foregår betalingen?
Ved tilmelding skal man betale et depositum på € 100 til Linguaschools. Betalingen kan ske med kreditkort, bankoverførsel, paypal, m.m. Det resterende beløb (kursus, indkvartering og lufthavnstransport) skal betales på skolen, på første kursusdag.
 
Hvordan modtager jeg en bekræftelse på min booking?
Du modtager en bekræftelse på din booking på e-mail. Derefter har du adgang til en personlig-side, hvor du kan finde alle nødvendige informationer.
 

Rejse

Tager i jer af flyrejsen?
Du skal selv booke dit fly. Vi kan dog give dig information om gode eller billige luftfartselskaber til Barcelona. Kontakt os venligst for en forespørgsel.
 
Hvad er lufthavnstransport?
Du kan forudbestille lufthavnstransport. Så vil en af de ansatte på skolen samle dig op i lufthavnen, og køre dig til din indkvartering, eller direkte til skolen. Se prisen under sektionen "priser".
 © lingua  - general conditions  - kontakt  - registering
links: linguaschools spain -  linguaschools lær spansk i barcelona -