login  |  choose your language     
 
login  |  choose your language     
     
    EN - spanish courses barcelona   SE - spanska kurs barcelona
    ES - cursos de español   DK - spanskkurser barcelona
    DE - sprachkurs barcelona   RU - курсы испанского
    FR - cours d'espagnol   PL - kursy hiszpańskiego
    IT - corsi di spagnolo   
   |   erfaring    |   spørgsmål    |   grupper    |   kontakt
Spanskkurser i barcelona
Untitled Document

Grupperne er inddelt i niveauer. Dvs., at du kommer i en gruppe med andre studerende, som har samme sprogniveau som dig. I grupperne er der studerende med mange forskellige nationaliteter, og i alle aldre. Vi mener at dette gør klasserne mere interessante, og befordrer en højere grad af undervisningsmiljø.

Vi tilbyder følgende kurser:

> 10 lektioner pr. uge i gruppe
> 20 lektioner pr. uge i gruppe
> 30 lektioner pr. uge i gruppe
> 20 lektioner pr. uge i gruppe + 5 individuelle lektioner
> 20 lektioner pr. uge i gruppe + 10 individuelle lektioner
> Forberedelseskursus til DELE-eksamen
> 20 individuelle klasser pr. uge
> En-til-en kurser kan arrangeres ved forespørgsel

Holidays: 01 Jan 19 Apr 22 Apr 01 May 10 Jun 24 Jun 15 Aug 11 Sep 24 Sep 12 Oct 01 Nov 06 Dec 25 Dec 26 Dec
   
 
Vi starter kurser op hver mandag. Klik her for at se startdatoer for DELE-kurser.

Intensive gruppelektioner
Standardvalget, 20 intensive lektioner, består af 20 gruppelektioner pr. uge fra mandag til fredag, dvs. 4 lektioner om dagen. Det typiske skema ligger fra 9.30 til 13.30 (inkusiv en kort pause). Om sommeren kan lektionerne også lægges om eftermiddagen. Det intensive 30-lektioners program rummer det samme som 20-lektioners kurstus, men har 2 supplerende lektioner i en lille gruppe (maks. 4 studerende) pr.dag.

Alternativt er der et kursus med 10 intensive lektioner, som blot er halvdelen af 20-lektioners kurset.

Lektionerne planlægges ud fra de studerendes spanskfærdigheder. På den måde, vil du altid være i klasse med andre studerende på samme niveau som dig. Idet klasserne er små, er undervisningen intensiv, og underviseren har mulighed for at give individuel hjælp til de studerende. Ud over det spanske sprog, er landets kultur også en integreret del af spansundervisningen i Barcelona.

Intensivt 20 + 5 individuelle lektioner
Hvis du ønsker en mere intensiv og personlig undervisning, kan du kombinere dit intensive 20-lektioners kursus, med individuelle lektioner, vi kalder det intensivt 20+5-kursus. De individuelle lektioner har den fordel, at du selv kan bestemme det emneområde der skal diskuteres.

Du kan f.eks. vælge, at have fokus på forretningsorienteret spansk, eller et andet område efter dit valg, som f.eks. medicinsk terminologi. Desuden kan du vælge, at gå mere i dybden med gramatikken, eller arbejde med din udtryksevne på spansk generelt. I og med, at de individuelle lektioner er tilpasset dine ønsker og evner, vil det gøre, at du lærer spansk hurtigere. Dette kursus anbefales til alle der vil lære spansk, men ikke har så meget tid.

DELE-forberedelseskursus til eksamen
I løbet af DELE-forberedelseskurset til eksamen, har du 20 gruppelektioner i generelt spansk, og 5 ekstra, individuelle lektioner, som forbereder dig til den officielle Instituto Cervantes DELE-eksamen. Ved slutningen af kurset, kan du deltage i eksamenen, og hvis du består, får du tildelt det eneste internationalt anerkendte certifikat for spansk. Eksamenen er ikke inkluderet i kursusprisen, og skal bestilles mindst en måned i forvejen. Kurset slutter om torsdagen før eksamenen, som normalt ligger om fredagen. Kontakt os venligst for mere information.


En-til-en kursus
Hvis man ønsker en endnu mere fleksibel og intensiv oplevelse, anbefaler vi private lektioner, som fås i det såkaldte en-til-en kursus. De individuelle lektioner har den fordel, at du selv kan bestemme det emneområde der skal diskuteres. Hvis du kommer sammen med en ven, som har samme spanskniveau som dig, kan man alternativt vælge lektioner med to studerende og en underviser, som på det såkaldte en-til-to kursus.

Skemaet er fleksibelt (mandag til fredag), afhængig af undervisers tilgængelighed. Priserne varierer, alt efter hvilket program man vælger, så kontakt os venligst for at få et tilbud på din personlige, tilpassede kursus-serie.© lingua  - general conditions  - kontakt  - registering
links: linguaschools spain -  linguaschools lær spansk i barcelona -