login  |  choose your language     
 
login  |  choose your language     
     
    EN - reviews   SE - studentåsikter
    ES - reseñas   DK - erfaring
    DE - bewertungen   RU - Поделитесь своим опытом
    FR - commentaires   PL - doświadczeniach
    IT - recensione   
   |   erfaring    |   spørgsmål    |   grupper    |   kontakt
Erfaring
Untitled Document

Klicka här för mere studentrecensioner:
> Google Plus
> Facebook
> Iagora

   
Miriam, Tyskland

Der var en meget venlig atmosfære på Linguas sprogskole i Barcelona. Søde undervisere som forklarer tingene meget klart, og gerne vil hjælpe dig med alting. Også hvis du gerne vil vide noget om at besøge kulturelle steder, eller gå i byen.

 
Steve, USA

Jeg var på Lingua-skolen i Barcelona, i to uger, og udover at jeg lærte rigtigt meget på kort tid, nød jeg også undervisningen. Det eneste jeg er utilfreds med, er, at jeg ikke blev der i længere tid – men, det gør jeg næste gang! Folkene på skolen var fantastiske: hjælpsomme, venlige og søde, og det var fantastiske undervisere.

 
Emon, Holland

"Jeg nød hvert minut af mine tre uger i Barcelona med Lingua. Kurset var af god kvalitet, underviserne var meget venlige, indkvartereringen lå meget centralt, og det er en skøn by!!! "

   
Silva, Brasilien

Jeg elsker den måde i underviser på, rigtig god pris, god beliggenhed osv.... Jeg lærte meget i løbet af mit ophold, og underviserne er rigtigt søde.

 
Jade, Storbritannien

Alt var godt organiseret, og skolen lå godt og centralt. Jeg vil helt sikkert gerne tilbage og fortsætte med spansk.

 
Karin, Sverige

Linguaschools Barcelona er den bedste skole jeg nogensinde har studeret på. Underviserne er fantastiske, og jeg lærte meget mere end jeg havde forventet på kun to uger. Der er en rigtig god balance mellem undervisning i det talte sprog og grammatik.© lingua  - general conditions  - kontakt  - registering
links: linguaschools spain -  linguaschools lær spansk i barcelona -